Начало / Бизнес / Инженеринг 78 ЕООД

Инженеринг 78 ЕООД

Инженеринг 78 ЕООД - Трявна

Строителна компания основана през 1994г. и оттогава специализира в областта на строителството на нови жилищни сгради, офиси, търговски площи, външни обекти, ремонти, реставрации.

Благодарение на висококвалифицирания си екип с доказан опит през годините, фирмата е реализирала множество успешни проекти, като жилищни сгради, търговски обекти, паркове, градини, семейни къщи и много други в цяла България. Участник в много общински проекти, фирмата е изградила добрата си репутация, предоставяйки качествена работа, спазени срокове и внедрени иновации във всеки свои обект.

Ние вярваме в успеха на всеки наш клиент и това ни дава допълнителна мотивация при изпълнението. Управата и екипа на фирма е на Ваше разположение. Тук сме, за да превърнем Вашите мечти в реалност. Идеите от Вас, изпълнението от нас.

Строителство, проектиране, ремонт и реставрация на сгради. Ремонт и изграждане на покриви, огради, тераси, площадки. Фирмата ни е специализирана в грубото строителство. Разполагаме с всякаква изкопна техника и хора за реализирането на вашите проекти. Издаване на всички документи от започването до въвеждане в експлоатация. Строителна бригада извършва широка гама от строителни ремонтни услуги. За да удовлетвори вашите желания и нужди винаги ви предоставяме гаранция между 20 и 30 година във зависимост от предоставената услуга. Търговия, монтаж и сервиз на помпи и помпени системи, пелетни камини, ВиК, ОВК. подово лъчисто отопление, поливни и напоителни системи, соларни и термопомпени инсталации.

•Предлагаме следните услуги:

•Видове хидроизолационни работи-PVC,FPO-За повече информация по-надолу.

0. Американски безшевни улуци. Предлагаме професионален опит в покривните ремонти и тенекеджийските услуги. Тази нова технология ни позволява да предложим уникална алтернатива и дава оригинален поглед към фасадата на вашия дом или търговски обект. Предлагаме жилищните 5 инчови безшевни улуци. Предимно за къщи, навеси, барбекюта, вили. Предлагаме търговските 6- инчови безшевни улуци които са изработени специално за бизнес сградите. Предимно за заводи, складове и земеделски халета.

1. Ремонт на покриви, покривни системи, пренареждане на керемиди, цялостно изграждане на покривни конструкции, хидроизолация на покривни конструкции и тенекеджийски услуги.

2. Строителни услуги със скеле саниране на жилищни и промишлени сгради, груб строеж, дринажи, изграждане на сектични ями, мазилка, подпорни стени от стомано бетон и камени зидарии.

3. Вътрешни ремонти Гипсокартон, преградни стени, окачени тавани, Ел и ВИК системи.

4. Шпакловка със Ротбанд или MP75, грундирване и боядисване, фаянс, терекот и ламинат.

5. Зидария, замаски, декоративни мазилки, шлайфоване.

6. Изграждане на сухи зидове от камък, изграждане на подпорни стени от камък, изграждане на преградни стени от камък, изграждане на старовремски фурни, лепене на оформен и неоформен камък.

7. Направа на изкопи
Направа на машинни и ръчни изкопи при различни строежи, изкопаване, зариване, обратно, трамбоване.

•Фирмата е с дългогодишен опит на българския пазар и се занимава с изпълнението на всички видове хидроизолационни работи: битумни мембрани, битумни керемиди и синтетични мембрани – PVC, FPO и други.

Дейност: Строителство и Реставрация
Град: Трявна
П.К.: 5350
Тел: +359 877 334 891
GSM: 0876059009
Лице за контакт: Митко
x

Виж още

ПРОИЗВОДСТВЕНА КООПЕРАЦИЯ "БАЛКАН"

ПРОИЗВОДСТВЕНА КООПЕРАЦИЯ „БАЛКАН“

Петдесет годишна традиция в проектиране и производство на мебели за жилища, офиси, ...

Трявна - Град с традиции - Забележителности, Хотели, Къщи за гости