Начало / Бизнес / Дизайнер

Дизайнер

Работилницата за народни носии съществува от 2006 г.Дизайнерката Райна Ганчева изпълнява индивидуални и групови поръчки за народни носии и съвременни облекла в стил етно. Преимущество е творческият подход,който предлага богатство и разнообразие на предлаганите модели.
Дизайнерката прилага българската фолклорна шевица върху съвременни кройки като създава свои модели в синхрон с наложилата се в световен мащаб етно мода.Клиентите и са от България и чужбина, някои от които са известни фолклорни изпълнители.

 

Последни изяви:

-Август 2017 – изработва фолклорни сватбени костюми и червен воал със сърмена бродерия за дъщерята на световноизвестния режисьор Тед Кочев – Александра и Милен Ангелов. / Тракийска сватба,състояла се на Античния театър в Пловдив в пълна дискретност/
-През април 2017 г. прави „Царския халат“ за Кубрат Пулев
-Райна Ганчева създаде модел за бална рокля с фолклорни шевици,с която Николая Димитрова беше номинирана за Абитуриентка на Годината за 2015г.
-По покана на фирма „Richmart“ участва с дизайнерска колекция от мъжки сака с фолклорни шевици в първото издание на Sofia fashion wееk /септември 2015 г./.
-През септември 2015 г.печели I-ва награда на Ruse fashion week,присъдена от телевизия In Life.
Днес Райна Ганчева продължава да се усъвършенства в изработката на уникални модели като черпи вдъхновение от богатството и красотата на българския фолклорен костюм и непреходността на фолклорната шевица.

Дейност: Изработка на народни носии и етно мода
Град: Трявна
Адрес: ул."П.Р.Славейков" 47
П.К.: 5350
Тел: 0677 / 6 30 74
GSM: 0877 04 16 29
E-mail: rst_eliezer@abv.bg
Лице за контакт: Райна Ганчева
Работно време: ненормирано
x

Виж още

Вулканизация Трявна

Вулканизация Трявна

Нови автомобилни гуми с включена отстъпка и монтаж- цени от: 155/70R13 – ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!