Начало / Новини / Кметът на община трявна предаде щафетата по домакинството на милан джуниър камп на Несебър

Кметът на община трявна предаде щафетата по домакинството на милан джуниър камп на Несебър

В морския град ще се проведе вторият етап от футболната академия за 2018-та

Шестото издание на Милан академи джуниър камп се провежда на два етапа. След като в рамките на седмица Трявна бе домакин на футболния лагер за деца, чиято подготовка бе поверена на треньори от италианския гранд, футболните емоции се пренасят в Несебър. Там в периода 6-ти 11-ти август ще се проведе вторият етап от футболния камп.

Официалното обявяване на спортното събитие бе съпроводено с пресконференция, в която взе участие кметът на Община Трявна – Дончо Захариев. Предавайки щафетата на мероприятието, градоначалникът не пропусна да подготви присъстващите за предстоящите емоции и наслада от футбола, които ги очакват по време на Милан академи джуниър камп.

Д. Захариев: „Това, което се случи в нашия красив балкански град, бе празник между деца, треньори и родители, които заедно преживяваха емоцията на стадиона по време на обучението на малките таланти от треньорите на Милан. Кампът премина при изключителен успех в Трявна. Щастлив съм, че продължението ще бъде в черноморския Несебър.“ – подробности в бр.27 в. „Тревненска седмица“

x

Виж още

„ДНИ НА ДЪРВОРЕЗБАТА“ 2019г.

ДНИ НА ДЪРВОРЕЗБАТА 2019г

ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ УЧИЛИЩА ПО ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА, ПОД ЕГИДАТА НА МИНИСТЕРСТВО НА ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!