Начало / Новини / Общински съвет Трявна заседава извънредно

Общински съвет Трявна заседава извънредно

Разглеждат точка, свързана с МБАЛ „Теодоси Витанов” – На сесия на Общински съвет Трявна, провела се на 31.01.2018г., за разглеждане бе внесено предложение от управителя на МБАЛ „Д-р Теодоси Витанов” ЕООД – д-р Светла Брънекова за одобряване на параметрите на срочен оборотен кредит. По предложение на инж. Стефан Данаилов от МК „Пряка демокрация”, точката отпадна от дневния ред, а нейното разглеждане бе насрочено за извънредно заседание на 06.02.2018г.

В предложението, д-р Брънекова представя финансовите резултати на управляваното от нея дружество, което за календарната 2017 – та завършва със загуба в размер на  146 964 лв. В изложението е представено още, че неразплатените задължения към доставчици  към 31.12.2017г. са в размер на 710 214 лв. в това число 361 415 лв. -просрочени.

За вестник „Тревненска седмица” д-р Брънекова обясни от къде изхожда проблемът с финансовото състояние на дружеството. По думите й, нещата постепенно назряват, след въвеждането на месечни стойности. Или това са така наречените лимити, които от НЗОК налагат на лечебните заведения. – Цялото интервю с д-р Брънекова относно финансовите проблеми на управляваното от нея лечебно заведение ще откриете в бр. 5 на в. „Тревненска седмица“

x

Виж още

Тревненска Седмица - Лого

Няма да има увеличение на ТБО през 2019г

56 405 лв. увеличение на разходите за такса битови отпадъци за 2019г. бе ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!