Начало / Новини / ОУ „Проф. ПЕНЧО НИКОЛОВ РАЙКОВ“ – Трявна отбеляза своя патронен празник
„Тревненска седмица“ - 12.12.2018

ОУ „Проф. ПЕНЧО НИКОЛОВ РАЙКОВ“ – Трявна отбеляза своя патронен празник

ОУ „Проф. Пенчо Николов Райков“ – Трявна отбеляза своя празник на 7-ми декември. Патронът, на чието име е кръстено учебното заведение, е роден на 6-ти декември 1864г.

Празникът започна с поднасяне на цветя пред родния дом на Проф. Пенчо Николов Райков в Трявна. Отбелязването на празника продължи в МФЗ „Дръзновение“. След посрещане на знамето на училището, директорът г-жа Виолета Иванова се обърна към всички присъстващи.

В. Иванова: / Директор ОУ „Проф. Пенчо Н. Райков“/: Винаги празникът на училището е много вълнуващ момент. Той е ден за равносметка, но и поглед за в бъдеще какво можем да направим?! Нашите възпитаници непрекъснато ни радват със своите успехи. Ние живеем и дишаме с тях. Учителите, със своя всеотдаен труд, се стремят да ги научат на всички добродетели – да бъдат винаги добри хора и да успяват навсякъде, със своите знания и умения. Искам да Ви пожелая от все сърце да бъдете здрави,  усмихнати, жизнерадостни, винаги да бъдете толкова добри и да успявате навсякъде.‘‘ –бр.42 в. „Тревненска седмица“

x

Виж още

„ДНИ НА ДЪРВОРЕЗБАТА“ 2019г.

ДНИ НА ДЪРВОРЕЗБАТА 2019г

ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ УЧИЛИЩА ПО ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА, ПОД ЕГИДАТА НА МИНИСТЕРСТВО НА ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!