Начало / Новини / Учение проверява реакциите при бедствия и аварии в община Трявна инициативата е съвместана с фирма „ЕМКО”
„Тревненска седмица“ - 27.09.2018

Учение проверява реакциите при бедствия и аварии в община Трявна инициативата е съвместана с фирма „ЕМКО”

Заседание на кризисния щаб при бедствия и аварии, очертаване на обстановката и набелязване план на действие – така започна учението, целящо да провери реакциите и адекватността при бедствия и аварии на територията на Община Трявна. Инициативата е съвместна с фирма „Емко”, чието ръководство в лицето на директора – Славчо Димиев допълни още:

С. Димиев: „Във връзка с това, че нашата дейност, като предприятие, е свързана с използването на средства, които се класифицират като общоопасни и въздействието върху хора, върху природата при кризисни ситуации, при тежки природни бедствия, може да бъде с много голяма значимост. От тази гледна точка ръководството на нашата фирма смятаме, че трябва да се провеждат периодично тренировки, с цел да се намаля влиянието на такива кризисни явления, влиянието на природни бедствия, за да се пази живота и здравето на хората и да се намалят до  минимум щетите, които биха били предизвикани от такива природни бедствия.“ – подробности в бр.31 в. „Тревненска седмица“

x

Виж още

Тревненска Седмица - Лого

Пътищата на територията на община Трявна са почистени, няма населени места без електричество

ТОВА ИНФОРМИРА ЗАМ.КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ТРЯВНА – НИКОЛИНА НИКОЛОВА Няколко сигнала за ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!