Начало / Новини / Учение проверява реакциите при бедствия и аварии в община Трявна инициативата е съвместана с фирма „ЕМКО”
„Тревненска седмица“ - 27.09.2018

Учение проверява реакциите при бедствия и аварии в община Трявна инициативата е съвместана с фирма „ЕМКО”

Заседание на кризисния щаб при бедствия и аварии, очертаване на обстановката и набелязване план на действие – така започна учението, целящо да провери реакциите и адекватността при бедствия и аварии на територията на Община Трявна. Инициативата е съвместна с фирма „Емко”, чието ръководство в лицето на директора – Славчо Димиев допълни още:

С. Димиев: „Във връзка с това, че нашата дейност, като предприятие, е свързана с използването на средства, които се класифицират като общоопасни и въздействието върху хора, върху природата при кризисни ситуации, при тежки природни бедствия, може да бъде с много голяма значимост. От тази гледна точка ръководството на нашата фирма смятаме, че трябва да се провеждат периодично тренировки, с цел да се намаля влиянието на такива кризисни явления, влиянието на природни бедствия, за да се пази живота и здравето на хората и да се намалят до  минимум щетите, които биха били предизвикани от такива природни бедствия.“ – подробности в бр.31 в. „Тревненска седмица“

x

Виж още

„ДНИ НА ДЪРВОРЕЗБАТА“ 2019г.

ДНИ НА ДЪРВОРЕЗБАТА 2019г

ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ УЧИЛИЩА ПО ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА, ПОД ЕГИДАТА НА МИНИСТЕРСТВО НА ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!