Начало / Новини / Учение проверява реакциите при бедствия и аварии в община Трявна инициативата е съвместана с фирма „ЕМКО”
„Тревненска седмица“ - 27.09.2018

Учение проверява реакциите при бедствия и аварии в община Трявна инициативата е съвместана с фирма „ЕМКО”

Заседание на кризисния щаб при бедствия и аварии, очертаване на обстановката и набелязване план на действие – така започна учението, целящо да провери реакциите и адекватността при бедствия и аварии на територията на Община Трявна. Инициативата е съвместна с фирма „Емко”, чието ръководство в лицето на директора – Славчо Димиев допълни още:

С. Димиев: „Във връзка с това, че нашата дейност, като предприятие, е свързана с използването на средства, които се класифицират като общоопасни и въздействието върху хора, върху природата при кризисни ситуации, при тежки природни бедствия, може да бъде с много голяма значимост. От тази гледна точка ръководството на нашата фирма смятаме, че трябва да се провеждат периодично тренировки, с цел да се намаля влиянието на такива кризисни явления, влиянието на природни бедствия, за да се пази живота и здравето на хората и да се намалят до  минимум щетите, които биха били предизвикани от такива природни бедствия.“ – подробности в бр.31 в. „Тревненска седмица“

x

Виж още

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

В БРОЙ 28-29 НА ВЕСТНИК ТРЕВНЕНСКА СЕДМИЦА ВИ ОЧАКВА: Завършил средното си ...

Трявна - Град с традиции - Забележителности, Хотели, Къщи за гости