Начало / Новини / Весислава Александрова – директор на ЦДГ „Светлина”:

Весислава Александрова – директор на ЦДГ „Светлина”:

Това, което искам най-много, е да има деца, да растат здрави и щастливи

 

В навечерието на Деня на българската просвета и култура и славянската писменост, и в разгара на събитията, посветени на знаковата 70-годишнина на ЦДГ “Светлина”, разговаряме с нейния директор Весислава Александрова за миналото, настоящето и бъдещето на детската градина, както и за любовта към учителската професия.

 

“Институцията, която поех да ръководя преди пет години е с богата история и това, колкото ме радва, толкова повече ме задължава, защото през нея са преминали съдбите на повече от 100 служители и на повече от 1500 деца – сподели г-жа Александрова. – Към момента децата, които посещават ЦДГ “Светлина” са 111, разделени в четири групи, от които две подготвителни. А традициите, които наследих ме задължават да продължа напред по възможно най-добрия начин. Отговорността е огромна, защото ЦДГ “Светлина” е първата детска градина в Трявна”.

 

Цялото интервю на Галина Иванова четете в бр. 17/21 май 2015 г. на в. „Тревненска седмица”

 

Интервюто е част от специализираната притурка по повод 70-годишния юбилей на ЦДГ „Светлина”, наследник на ЦДГ „Лиляна Димитрова” – първата детска градина в Трявна

x

Виж още

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

В БРОЙ 28-29 НА ВЕСТНИК ТРЕВНЕНСКА СЕДМИЦА ВИ ОЧАКВА: Завършил средното си ...

Трявна - Град с традиции - Забележителности, Хотели, Къщи за гости