Начало / Новини / Започваме есенно –зимния сезон със светлоотразителна пътна маркировка

Започваме есенно –зимния сезон със светлоотразителна пътна маркировка

През месец август бе обновена пътната маркировка на територията на Община Трявна. Подновяването й е част от набелязаните мерки за предотвратяване на ПТП в населените места през 2017 г. , обсъдени по време на заседанието на Областната комисия по безопасност на движението, провело се през месец юли.

Николина Николова – зам. кмет Община Трявна: „Всяка година е необходимо да се направи маркировка, съобразена с предстоящия зимен сезон. Има комисия по безопасност на движението, която съвместно с полицията и общината имат задължение да направят маркировката. Новото тази година, според закона, е всяка една пешеходна пътека да има надпис „ПОГЛЕДНИ” и съответно стрелка в ляво и дясно и другото допълнително изискване бе знаците за инвалиди.”

Обособяване на инвалидни места в гр. Трявна е направено в района на НЧ „Пенчо Славейков” както и до църквата „Св. Архангел Михаил” в града. Оцветяването в синьо на паркомястото до църквата обаче се оказа неприемливо за тревненци, които повдигнаха въпроса и в социалните мрежи. – подробности бр. 31 в. „Тревненска седмица“

x

Виж още

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

В БРОЙ 28-29 НА ВЕСТНИК ТРЕВНЕНСКА СЕДМИЦА ВИ ОЧАКВА: Завършил средното си ...

Трявна - Град с традиции - Забележителности, Хотели, Къщи за гости