Начало / Новини / Изложбата „Аз съм Българка“ на гости в старото школо
„Тревненска седмица“ - 13.12.2017

Изложбата „Аз съм Българка“ на гости в старото школо

Четири нови фотоса в допълнение, показващи още от Трявна и красотата на тревненките Ралица и Християна – Млади, ентусиазирани пълни с идеи и енергия да ги осъществят – това са само част от нещата, които свързват участниците в национален проект „Аз съм българка“. Двадесет красиви девойки, пременени в традиционни носии, запечатани в обектива на Радослав Първанов. И родолюбието – най – голямата притегателна сила, обединила тези младежи в общата кауза – България, нейните ценности, бит и култура.

Всеки един фотос представя красиви кътче на България добре съчетани с неизмерната хубост на българката. Вече месеци наред изложбата пътува из страната, събира все повече почитатели и засилва у посетители чувството за национална принадлежност. Трявна не само със своите архитектурно – исторически забележителности, а и с красивите си момичета – сестрите Ралица и Христиана също е част от магията „Аз съм българка“.

Затова и не случайно изложбата бе представена и тук. Десетки тревненци не останаха безпристрастни пред вида на България и българката в снимки. Старото школо отвори врати, за да посрещне изложбата, да я приюти и да я направи достояние на всички свои посетители. – бр. 43 – 44 в. „Тревненска седмица“

x

Виж още

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

В БРОЙ 28-29 НА ВЕСТНИК ТРЕВНЕНСКА СЕДМИЦА ВИ ОЧАКВА: Завършил средното си ...

Трявна - Град с традиции - Забележителности, Хотели, Къщи за гости