Начало / Новини / Кметът на община трявна предаде щафетата по домакинството на милан джуниър камп на Несебър

Кметът на община трявна предаде щафетата по домакинството на милан джуниър камп на Несебър

В морския град ще се проведе вторият етап от футболната академия за 2018-та

Шестото издание на Милан академи джуниър камп се провежда на два етапа. След като в рамките на седмица Трявна бе домакин на футболния лагер за деца, чиято подготовка бе поверена на треньори от италианския гранд, футболните емоции се пренасят в Несебър. Там в периода 6-ти 11-ти август ще се проведе вторият етап от футболния камп.

Официалното обявяване на спортното събитие бе съпроводено с пресконференция, в която взе участие кметът на Община Трявна – Дончо Захариев. Предавайки щафетата на мероприятието, градоначалникът не пропусна да подготви присъстващите за предстоящите емоции и наслада от футбола, които ги очакват по време на Милан академи джуниър камп.

Д. Захариев: „Това, което се случи в нашия красив балкански град, бе празник между деца, треньори и родители, които заедно преживяваха емоцията на стадиона по време на обучението на малките таланти от треньорите на Милан. Кампът премина при изключителен успех в Трявна. Щастлив съм, че продължението ще бъде в черноморския Несебър.“ – подробности в бр.27 в. „Тревненска седмица“

x

Виж още

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

В БРОЙ 28-29 НА ВЕСТНИК ТРЕВНЕНСКА СЕДМИЦА ВИ ОЧАКВА: Завършил средното си ...

Трявна - Град с традиции - Забележителности, Хотели, Къщи за гости