Начало / Новини / Общински съвет Трявна заседава извънредно

Общински съвет Трявна заседава извънредно

Разглеждат точка, свързана с МБАЛ „Теодоси Витанов” – На сесия на Общински съвет Трявна, провела се на 31.01.2018г., за разглеждане бе внесено предложение от управителя на МБАЛ „Д-р Теодоси Витанов” ЕООД – д-р Светла Брънекова за одобряване на параметрите на срочен оборотен кредит. По предложение на инж. Стефан Данаилов от МК „Пряка демокрация”, точката отпадна от дневния ред, а нейното разглеждане бе насрочено за извънредно заседание на 06.02.2018г.

В предложението, д-р Брънекова представя финансовите резултати на управляваното от нея дружество, което за календарната 2017 – та завършва със загуба в размер на  146 964 лв. В изложението е представено още, че неразплатените задължения към доставчици  към 31.12.2017г. са в размер на 710 214 лв. в това число 361 415 лв. -просрочени.

За вестник „Тревненска седмица” д-р Брънекова обясни от къде изхожда проблемът с финансовото състояние на дружеството. По думите й, нещата постепенно назряват, след въвеждането на месечни стойности. Или това са така наречените лимити, които от НЗОК налагат на лечебните заведения. – Цялото интервю с д-р Брънекова относно финансовите проблеми на управляваното от нея лечебно заведение ще откриете в бр. 5 на в. „Тревненска седмица“

x

Виж още

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

В БРОЙ 28-29 НА ВЕСТНИК ТРЕВНЕНСКА СЕДМИЦА ВИ ОЧАКВА: Завършил средното си ...

Трявна - Град с традиции - Забележителности, Хотели, Къщи за гости