Начало / Новини / От една детска усмивка към социалната отговорност и ангажираност
„Тревненска седмица“ - 20.09.2017

От една детска усмивка към социалната отговорност и ангажираност

Да твориш върху коприна, керамика и стъкло, да се забавляваш много с различни игри, да бъдеш близо до мама и тати – да бъдете един отбор и за финал на лицето ти да изгрее онази – неподправената детска усмивка. Всичко това успяха да постигнат организаторите на детския празник, който се проведе в Трявна на 10 – ти септември.

За втора поредна година млади и амбициозни хора се обединяват около общата идея да направят най – малките жители и гости на град Трявна щастливи. За реализирането й съвместно работят Денчо Минев и Красимира Цанева, собственици на атракционен кът „Палавници”, художничката Ива Пенчева и Дани Жечева – педагог, а общото между тях е социалната насоченост към децата. Така с общи усилия те успяват да организират един по – различен празник за малчуганите, в който да ги ангажират с изкуство, а целта е да помогнат на децата да открият своя талант.

Така в неделния ден площадът пред НЧ „Пенчо Славейков” в Трявна се превърна в една работилница на открито, в която децата успяха да покажат своите художествени умения върху по – нетрадиционни материали като керамика, стъкло и коприна. – бр. 32 в. „Тревненска седмица“

x

Виж още

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

В БРОЙ 28-29 НА ВЕСТНИК ТРЕВНЕНСКА СЕДМИЦА ВИ ОЧАКВА: Завършил средното си ...

Трявна - Град с традиции - Забележителности, Хотели, Къщи за гости