Начало / Новини / Светът, в който живеем

Светът, в който живеем

Все по-често си задаваме въпроса: що за свят е този, в който живеем? Така наречената глобализация като огромна хидра обхваща Земята и заробва милиони хора. Бъдещето е на Световно правителство , Световна банка, Световна електронна валута, Световна армия. Човекът се превръща в роб на институциите, корупциите, медиите. Глобална мрежа от фамилии и тайни общества (илюминати, франк-масони) определят политиката, финансите, битието на света. Задачата им е да контролират правителствата и институциите, те създават закони и правилници, чрез които управляват.

 

Глобализация означава централизиране на властта във всяка една област на живота. Така тя се съсредоточава в ръцете на едно  малцинство за сметка на мнозинството. Земята се превръща в място на алчност, корупция, насилие. Създадените съюзи и организации също са подчинени на този модел. Бюрократите в ЕС диктуват живота на хората, дори какви крушки да ползват. Групата „Билдерберг”, наречена супер клуб, на хора с богатство и власт, влиятелни личности в правителства, банки, едър бизнес, въоръжени сили, медии и прочие, се срещат тайно, диктуват ни живота и ни превръщат в марионетки. Всичко това говори  за модела на матрицата. Целта е промиване на мозъци и манипулация на масите. Човешкото съзнание се насочва само в лявото полукълбо на мозъка, т.е. създаване на роботизирани същества. Пренебрегва се дясното полукълбо, където са творчеството, институцията, вдъхновението. Пренебрегва се мъдростта на сърцето, мира, хармонията.

Как да се противопоставим на всичко това. Дано човешкото съзнание разбие тази зловеща система на заробване. Всяко сърце е от значение за събуждането на света. Трябва да излъчваме в енергийната атмосфера мир, любов, добронамереност и хармония, които да победят злите сили.

x

Виж още

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

В БРОЙ 28-29 НА ВЕСТНИК ТРЕВНЕНСКА СЕДМИЦА ВИ ОЧАКВА: Завършил средното си ...

Трявна - Град с традиции - Забележителности, Хотели, Къщи за гости