Начало / Новини / Служителите на фирма „ЕМКО“ отново на протест
„Тревненска седмица“ - 20.09.2017

Служителите на фирма „ЕМКО“ отново на протест

На 14 – ти септември с. Вонеща вода“ отново бе трибуна за исканията на протестиращите работници от фирма „Емко“ Трявна и Белица. След като на 11 –ти септември на пристанище Бургас бе блокирана пратка на фирмата за Индия, служителите отново излязоха на улицата, за да изкажат своите искания.

По същото време техни колеги от Монтана също протестираха. За кратко служителите успяха да затворят две главни пътни артерии – пътят за Дунав мост и Проходът на републиката в района на с. Вонеща вода.

Исканията на протестиращите са да им бъде върнат лиценза, който Мeждyвeдoмcтвeният cъвeт пo oтбpaнитeлнa индycтpия и cигypнocт нa дocтaвкитe към Миниcтepcки cъвeт им замрази преди близо месец. За пореден път протестиращите призоваха да бъдат оставени да работят спокойно без упражняване на натиск.

След протестите като допълнителна точка в дневния ред на заседанието на Мeждyвeдoмcтвeният cъвeт пo oтбpaнитeлнa индycтpия и cигypнocт нa дocтaвкитe към Миниcтepcки cъвeт, насрочено за 18.09.2017г бе вкарана за разглеждане и тази, свързана със замразения лиценз на „Емко“. Решението дали ще бъде възстановен лиценза за търговия на “Емко” обаче се отлага за 25 – ти септември. – какви са причините за отлагане на решението и какви действия предвиждат служителите на „Емко“ – бр. 32 в. „Тревненска седмица“

x

Виж още

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

В БРОЙ 28-29 НА ВЕСТНИК ТРЕВНЕНСКА СЕДМИЦА ВИ ОЧАКВА: Завършил средното си ...

Трявна - Град с традиции - Забележителности, Хотели, Къщи за гости