Начало / Новини / Служители и работници на фирма „ЕМКО“ протестираха на жълтите павета

Служители и работници на фирма „ЕМКО“ протестираха на жълтите павета

След като на 18 – ти септември Мeждyвeдoмcтвeният cъвeт пo oтбpaнитeлнa индycтpия и cигypнocт нa дocтaвкитe към Миниcтepcки cъвeт отложи разглеждането на точката, свързана с отнетия лиценз на фирма „Емко“, заради все още извършващи се проверки, работници и служители се заканиха отново да излязат на протест.

Недоволството на работещите на фирма „Емко“ в Трявна и Монтана стигна до жълтите павета. Именно там, през изминалата седмица на 20. 09. хората излязоха за пореден път да изкрещят своите искания с надеждата, че ще бъдат чуди.

В понеделник 25 – ти септември, когато се очакваше да бъдат завършени проверките и да бъде представен доклад за тях, който да се разглежда от Мeждyвeдoмcтвeният cъвeт пo oтбpaнитeлнa индycтpия и cигypнocт нa дocтaвкитe, на сайта на Министерство на икономиката излезе информация, която упоменава, че Докладът на Главна дирекция „Национална полиция“ за проверките на фирмите от военно-промишления комплекс ще е готов до 4 октомври 2017. – още по темата в бр. 33 в. „Тревненска седмица“

x

Виж още

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

В БРОЙ 28-29 НА ВЕСТНИК ТРЕВНЕНСКА СЕДМИЦА ВИ ОЧАКВА: Завършил средното си ...

Трявна - Град с традиции - Забележителности, Хотели, Къщи за гости