Начало / Новини / С двудневно състезание бе открит официално офроуд сезон 2018
„Тревненска седмица“ - 18.04.2018

С двудневно състезание бе открит официално офроуд сезон 2018

ЗА ПОРЕДНА ГОДИНА ТРЯВНА Е ДОМАКИН НА СЪБИТИЕТОС двудневна надпревара любителите на екстремния спорт откриха офроуд сезон 2018. Десетки фенове на офроуда се събраха за поредна година в Трявна, за да сложат началото на сезона и да изпробват възможностите на мощните си возила.

Специално оборудвани за горски преходи автомобили, с характерните гуми и специални съоръжение изпълниха улиците на Трявна. В рамките на два дни мощен рев на мотори огласяваше както града ни, така и горските участъци. Приятните атмосферни условия дадоха възможност на организаторите за едно по – дълго и екстремно трасе.

Разделено на два състезателни дни „Трявна- 4х4” даде възможност на участниците да се впуснат в сериозна надпревара, включваща специално изработено горско трасе и затворен кръг. За още по – екстремно преживяване през първия специален етап бяха обособени и екстремни пет зони.

Йосиф Лагадов организатор: „Първият ден е маршрут по пътна книга, като имаме клас любители с водач, който обикаля и води тези не оборудвани джипове освен че имат водач имат и затваряща кола отзад.“ – още по темата в бр. 14 – 15 в. „Тревненска седмица“

x

Виж още

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

В БРОЙ 28-29 НА ВЕСТНИК ТРЕВНЕНСКА СЕДМИЦА ВИ ОЧАКВА: Завършил средното си ...

Трявна - Град с традиции - Забележителности, Хотели, Къщи за гости