Начало / Новини / Трявна домакин на 6-то издание на милан джуниър камп
„Тревненска седмица“ - 04.07.2018

Трявна домакин на 6-то издание на милан джуниър камп

ОФИЦИАЛНИЯТ СТАРТ НА ДЕТСКИЯ ФУТБОЛЕН ЛАГЕР БЕ ДАДЕН НА 1-ВИ ЮЛИ – За шеста поредна година Милан Джуниър камп събира таланливи български деца, запленени от магията футбол. Екип от експерти треньори от школата на италианския гранд Минал обучават децата по методологията на световноизвестния футболен тим.

За първа година футболният камп се провежда в Трявна. Официалният старт на събитието бе даден в първия ден от месец юли. Разделени по възрастови групи – децата, които ще имат възможността да се участ на футбол в следващите няколко дни се запознаха и със своите треньори. За всяка от групите има по двама треньори – един от италианска и един от българска страна, както и един координатор на дейността, свързана с целия лагер.

Нено Байчев, Радомир Николов, Велизар Христов, Пламен Обрешков, Младен Стоев, Георги Славчев – са имената на българските треньори. Адриано Капобианко, Доминико Скамардела, Роберто Лана, Дамиано Мароти, Вирио Перели, Катело Гарждулио, Алфредо Карамели – това са италианските треньорите, които ще подготвят децата по време на кампа. Ръководителите на треньорите от българска и италианска страна приветстваха всички присъстващи, като отправиха и благодарност за гостоприемството на Трявна и любезното домакинство от страна на кмета на Община Трявна – Дончо Захариев за провеждане на футболния лагер именно тук. – подробности бр.25 в. „Тревненска седмица“

x

Виж още

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

В БРОЙ 28-29 НА ВЕСТНИК ТРЕВНЕНСКА СЕДМИЦА ВИ ОЧАКВА: Завършил средното си ...

Трявна - Град с традиции - Забележителности, Хотели, Къщи за гости