Начало / Новини / Уникални Картини От Мариносова Вълна Подрежда Галерия „Гъбенски”
„Тревненска седмица“ - 21.06.2017

Уникални Картини От Мариносова Вълна Подрежда Галерия „Гъбенски”

Националните Славейкови празници 2017- та зарадваха ценителите в Трявна с няколко впечатляващи експозиции. По време на честванията галерия „Гъбенски” бе домакин на две изложби – стилово различни, но обединени от едно – своята идентичност, стил и красота.

В едната част бе подредена Националната изложба на секция „Дърворезба“ към Националната художествена академия, а в другата част на галерията – изложбата „Отражение“ на арт-дизайнера Дили Бозаджиева.

Младият дизайнер представя една феерия от цветове, отразяващи различни образи. За „Тревненска седмица” авторката на изложбата сподели, че колкото и тривиално да е, това е детската й мечта – да бъде дизайнер. Упоритостта я довежда до успеха и до сбъдването на своята мечта. Така Дили Бозаджиева първо завършва средното си образование като художник, след което и висшето си образование по моден дизайн. Любовта към двете професии събужда у нея желанието да ги съчетава, да импровизира, да експериментира. – на страниците на в. „Тревненска седмица“ бр. 23 ще откриете интервю с авторката на изложбата „Отражение“

x

Виж още

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

В БРОЙ 28-29 НА ВЕСТНИК ТРЕВНЕНСКА СЕДМИЦА ВИ ОЧАКВА: Завършил средното си ...

Трявна - Град с традиции - Забележителности, Хотели, Къщи за гости