Начало / Новини / Футболни емоции по време на второто издание на детския турнир за купата на община Трявна
„Тревненска седмица“ - 30.05.2018

Футболни емоции по време на второто издание на детския турнир за купата на община Трявна

За втора поредна година по време на традиционния празник на Трявна се провежда и детски футболен турнир. Освен част от програмата за празника на града, спортният форум е и част от изпълнението на Договор с ММС № ДСК 36-00-496/17.04.2018, съгласно проект № 09-00-1629/15.02.2018 по Програмата „Децата и спортния клуб“ към Министерство на младежта и спорта на ОФК „Трявна“, съвместно с Община Трявна.

Тазгодишното издание на състезанието за купата на Община Трявна отново протече в две категории – момичета и момчета. В петъчния ден спортен комплекс „Ангел Кънчев“ в града бе полето за изява на младите футболни надежди, които зарадваха публиката с атрактивна игра и голям хъс за победа.

Сред официалните гости на събитието бяха кметът на Община Трявна – Дончо Захариев и заместникът му – Николина Николова, председателят на Общински съвет Трявна – Силвия Кръстева, Георги Трендафилов – председател на областният съвет на БФС – Габрово, Валентин Христов – член на управителния съвет на „Аматьорска футболна лига“, Румен Колев – председател на управителния съвет на ОФК „Трявна“. Патрон на футболното състезание пък бе Валентин Михов, който лично уважи събитието. – бр. 21 в. „Тревненска седмица“

x

Виж още

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

ОТЕЦ НИКОЛАЙ ОТ ХРАМ „СВ. НИКОЛА“ В ТРЯВНА СИ ПОСТАВЯ ЗА ЦЕЛ ЦЪРКВАТА ДА УЧАСТВА В ЖИВОТА НА ХОРАТА

В БРОЙ 28-29 НА ВЕСТНИК ТРЕВНЕНСКА СЕДМИЦА ВИ ОЧАКВА: Завършил средното си ...

Трявна - Град с традиции - Забележителности, Хотели, Къщи за гости